Beleef de nieuwe Afsluitdijk in 2018

Opening 24 & 25 maart 2018

Op de Afsluitdijk, bij Kornwerderzand, verrijst een markant gebouw, als een schuimkraag op de dijk: Het Afsluitdijk Wadden Center. Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf.

Tegen deze interactieve achtergrond krijgt de bezoeker niet alleen een levendig beeld van de omgeving, maar ook van de vele waterbouwkundige en andere vernieuwende projecten die hier de komende jaren worden gerealiseerd in samenwerking met De Nieuwe Afsluitdijk.

De opening op 24 & 25 maart

De opening van het Afsluitdijk Wadden Center is bijna zover! Op 24 en 25 maart vindt het feestelijk openingsweekend voor het publiek plaats. Om de opening te vieren, organiseert het Afsluitdijk Wadden Center een uitgebreid feestelijk programma in samenwerking met De Nieuwe Afsluitdijk en diverse partners. Er zullen vele activiteiten zijn die je in staat stellen om kennis te maken met het Afsluitdijk Wadden Center en de verschillende onderwerpen in het centrum. > meer info op http://afsluitdijkwaddencenter.nl/openingsweekend/

Beleef de nieuwe afsluitdijk in 2018!

Sneek is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoekje aan de afsluitdijk op nog geen 20 kilometer afstand.
Er is voldoende te beleven en zeker de moeite waard!

Kom een weekend, midweek of weekje naar Sneek en beleef de afsluitdijk en het vele mooie van Friesland!

Boek direct uw overnachting in één van onze mooie hotelkamers.

Boek hier uw kamer >

 

 
Van harte welkom in Sneek.