Wij bezorgen je lunch of diner contactloos thuis. Bestel hier!

Trouwen in Sneek

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen! Sneek biedt daarvoor een prachtige locatie, het Amicitia Hotel is namelijk ideaal om uw huwelijksdag te vieren als u alles tot in de puntjes verzorgd wilt hebben!

Wij denken van begin tot eind met u mee en zorgen ervoor dat u op de dag zelf niets anders hoeft te doen dan puur genieten! Voor uw kleine gasten is er een indoor en een outdoor speeltuin aanwezig. Trouwen in Sneek is dus voor iedereen een feestje!

De huwelijksnacht in de Snekersuite

Indien u besluit uw gehele huwelijksfeest in het Amicitia Hotel te vieren, dan bieden wij een overnachting in de  Snekersuite!

Friesland is gastvrij en deelt graag in de feestvreugde. De ochtend erna wordt u in de mooiste bruidssuite van Friesland verwend met een heerlijk ontbijt op bed.

Kennismaking en ideeën

Graag nodigen wij u uit om uw huwelijksfeest in het Amicitia Hotel te vieren. In Sneek bent u van harte welkom om de locatie te komen bezichtigen en nadere ideeën en suggesties te bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u een passende offerte toesturen. Wij vragen u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken.