Wij bezorgen je diner contactloos thuis. Bestel hier!

Omgeving

In de omgeving van Sneek kun je fietsen door het weidse landschap, varen op de talrijke meren die Friesland heeft en slenteren door de karakteristieke stadjes en dorpjes van Friesland.

Kampioenschappen SKS Skûtsjesilen

Het skûtsjesilen zijn de Friese zeilwedstrijden met skûtsjes. Het SKS kampioenschap start 24 juli 2021.

bekijk website
Sneekweek

Sneekweek is een begrip in Sneek, maar ook ver daarbuiten. Het is Europa’s grootste zeilevenement. Maar ook al is zeilen niet uw ding, is dit echt een gezellige week om Sneek te bezoeken. Op het starteiland in het Sneekermeer ervaart u echt dat vakantiegevoel, met een prachtig uitzicht over het meer en de zeilwedstrijden. Vanaf vrijdag 6 augustus 2021.

bekijk website
Friese Ballonfeesten Joure

Het grootste internationale ballonfestival van Nederland gehouden in Joure. 14 juli tot 18 juli 2021. De Friese Ballonfeesten zijn een uniek evenement, dat als een magneet jaarlijks tussen de 20.000 en 25.000 nationale en internationale bezoekers trekt. Daarmee staat het grootse ballonevenement al jaren in de top van de vaderlandse evenementenagenda’s.

bekijk website
Rijksmonument Waterpoort Sneek uit 1613

Wie aan Sneek denkt, denkt aan de Waterpoort. Wanneer u Sneek bezoekt, mag een kijkje bij dit indrukwekkende rijksmonument zeker niet ontbreken. Sneek had nog vier andere waterpoorten en twee landpoorten, die alle zijn gesloopt. De Waterpoort bleef over en is tegenwoordig het symbool van Sneek.

bekijk website