Tijdelijk gesloten

Op dit moment zijn wij tijdelijk gesloten voor hotel- en restaurantgasten. Daarom kun je geen kamer boeken of reserveren voor het restaurant. Wél zijn de zonnebanken en overige bedrijven open voor bezoekers.

Contact close

Wij bezorgen je diner contactloos thuis. Bestel hier!

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voornemen om te gaan trouwen!

Het Amicitia Hotel is de locatie om uw huwelijksdag te vieren als u alles tot in de puntjes verzorgd wilt hebben! Wij denken van begin tot eind met u mee en zorgen ervoor dat u op de dag zelf niets anders hoeft te doen dan puur genieten. Voor uw kleine gasten is er een indoor speeltuin aanwezig: Speelparadijs En uitgebreid dineren is mogelijk in ons compleet vernieuwde restaurant ”WKNDS”: Restaurant 

 

De huwelijksnacht in de Snekersuite

Indien u besluit uw gehele huwelijksfeest in het Amicitia Hotel te vieren, dan bieden wij een overnachting in de Snekersuite!
Friesland is gastvrij en deelt graag in de feestvreugde. De ochtend erna wordt u in de mooiste bruidssuite van Friesland verwend met een heerlijk ontbijt op bed.

Sneker suite

Graag nodigen wij u uit om uw huwelijksfeest in het Amicitia Hotel te vieren. In Sneek bent u van harte welkom om de locatie te komen bezichtigen en nadere ideeën en suggesties te bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u een passende offerte toesturen. Wij vragen u hiervoor een afspraakte maken, zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken.

Contact